Szállítási és fizetési feltételek Webshop rendelés esetén
Az Eladó Magyarország területén házhoz szállítja a megvásárolt termékeket. A kiválasztott és megrendelt termékeket az Eladó a Vevőnek a rendelésben megadott címre továbbítja szerződött partnerével, az GLS futárszolgálattal. Az Eladó a megrendelés visszaigazolásában szereplő szállítási határidőt követően 5 munkanapon keresztül tartja fenn a Vevő számára az árut! Az eladó az árut a Vevőnek csak abban az esetben köteles kiadni, ha a Vevő a vételárat maradéktalanul megfizette.
A megrendelt és leszállított jövedéki termékek tovább értékesítésre nem alkalmasak!
A termékek ellenőrzése
Alkohol tartalmú terméket kizárólag 18 év feletti személy vehet át, melyet a kiszállítást végző kétség esetén ellenőrizhet!
A Vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot és annak tartalmát ellenőrizni, és az árut csak hiánytalan teljesítés esetén átvenni!
Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
A Vevő a termékek átvételkor haladéktalanul köteles elvégezni a termékek minőségi ellenőrzését, és az esetlegesen felmerülő minőségi kifogásairól, sérülésről, törésről jegyzőkönyvet vetetni fel a futárral, majd erről az eladót írásban haladéktalanul értesíteni!

A mennyiségi megvizsgálást a Vevő a termékek átvételekor köteles elvégezni! A termék átadását és átvételét követő naptól előterjesztett mennyiségi és minőségi kifogásokat a felek semmisnek tekintik! A termék tekintetében fennálló kárveszély a terméknek a Vevő vagy képviselője részére történő átadásával száll át a Vevőre.
A termékeinket futárszolgálattal kézbesítjük, italos karton dobozba csomagolva.
A szállítás és csomagolás és utánvét díja: 1800 Ft. Ha a megrendelés értéke eléri a 35000 Ft. a szállítási költséget átvállaljuk.

FIGYELMEZTETÉS

A Miskolci Likőrgyár Zrt. a mérsékelt és felelősségteljes alkoholfogyasztás híve.

Honlapunkat csak nagykorúak látogathatják!

Kérjük nyilatkozzon, hogy elmúlt-e már 18 éves.


Miskolci Likôrgyár Zrt. | 3527 Miskolc, Vitéz utca 13. | +36 46 501-378