Rólunk

A Miskolci Likőrgyár Zrt-t 1916-ban alapították meg a borsodi megyeszékhelyen, amely idén ünnepli 102 éves fennállását.

Cégünk eredetileg égetett szeszesitalokat és likőröket gyárt, melyeket hidegszesz eljárással állítunk elő. Ezek magukba foglalják a hagyományos likőröket, krémlikőröket, brandyket. Az italokat több fajta ízben és kiszerelésben gyártjuk. Jelenleg 130 fajta terméket forgalmazunk.

A Likőrgyár már jó néhány éve külön termékcsaládként kezeli a kiváló minőségű valódi pálinkáit. Az elegáns palackokba töltött italok az abaúji, borsodi, gömöri és zempléni táj legjellegzetesebb ízeit hordozzák.

A Miskolci Likőrgyár Zrt.-nél 1999-ben kezdtük el gyártani a Lillafüredi ásványvizet, mely magában foglalja a Bükk hegység karsztvidékének ásványi anyagait és kristálytiszta levegőjét. www.lillafuredi.hu

Vállalatunk 2006-ban jelent meg a bio pálinkákkal, melyek alapanyagait a világörökség részét képező Aggteleki Nemzeti Park területéről szállítjuk.

Bio pálinkáink a Bio Kontroll Hungária által ellenőrzötten készülnek és kerülnek forgalomba.
A Miskolci Likőrgyár számára fontos, hogy minőségi termékeket és szolgáltatást nyújtson a fogyasztóinak, ezért a termék előállítását és forgalmazását szigorú betartása mellett végezzük.
Vevőink igényeinek megfelelő termék és szolgáltatás nyújtását a hatékony menedzsment rendszerünk garantálja. Vállalatunk kiemelt figyelmet fordít a vevői igények egyre magasabb szintű kielégítésére, a kiváló minőségre és a szervezeti fejlesztésre.


Miskolci Likôrgyár Zrt. | 3527 Miskolc, Vitéz utca 13. | +36 46 501-378

Kérjük nyilatkozzon, elmúlt-e már 18 éves!

Facebook