Rólunk

A Miskolci Likőrgyár Zrt-t 1916-ban alapították meg a borsodi megyeszékhelyen, amely idén ünnepli 102 éves fennállását. Cégünk eredetileg égetett szeszesitalokat és likőröket gyárt, melyeket hidegszesz eljárással állítunk elő. Ezek magukba foglalják a hagyományos likőröket, krémlikőröket, brandyket. Az italokat több fajta ízben és kiszerelésben gyártjuk. Jelenleg 130 fajta terméket forgalmazunk.

A Likőrgyár már jó néhány éve külön termékcsaládként kezeli a kiváló minőségű valódi pálinkáit. Az elegáns palackokba töltött italok az abaúji, borsodi, gömöri és zempléni táj legjellegzetesebb ízeit hordozzák.

Vállalatunk 2006-ban jelent meg a bio pálinkákkal, melyek alapanyagait a világörökség részét képező Aggteleki Nemzeti Park területéről szállítjuk. Bio pálinkáink a Bio Kontroll Hungária által ellenőrzötten készülnek és kerülnek forgalomba.

Magyarország egyik legcsodálatosabb turista látványosságának tiszta forrásvizét zártuk palackba,amelynek a neve Lillafüredi természetes ásványvíz lett, hogy mindenki részesülhessen az üdítően tiszta, alacsony ásványi-anyag és alacsony nátrium tartalmú víz áldásos hatásából.

A Miskolci Likőrgyár számára fontos, hogy minőségi termékeket és szolgáltatást nyújtson a fogyasztóinak, ezért a termék előállítását és forgalmazását szigorú betartása mellett végezzük.

Vevőink igényeinek megfelelő termék és szolgáltatás nyújtását a hatékony menedzsment rendszerünk garantálja. Vállalatunk kiemelt figyelmet fordít a vevői igények egyre magasabb szintű kielégítésére, a kiváló minőségre és a szervezeti fejlesztésre.

Oldal megtekintése 18éves kor alatt tilos!

Kérjük adja meg születési dátumát!

- -

Facebook