A Miskolci Likőrgyár története egészen 1916-ig nyúlik vissza. Ezen idő alatt cégünk termékpalettája folyamatosan változott, megújult, figyelembe véve a vevői igényeket. Míg kezdetben hagyományos égetett szeszesitalokat gyártottunk, mára kifejezetten színes és sokrétű termékskálával rendelkezünk. Az általunk gyártott alkohol-termékek (minőségi szeszesitalok, vodkák, likőrök és pálinkák) a prémium szegmenstől a hagyományos ízvilágig képesek lefedni a piaci keresletet, szükségletet.

Itt található az ország egyik legmodernebb, számítógép-vezérlésű pálinkafőzdéje. A Prekop Pálinka Manufaktúra 2004-ben épült, és az első évtől kezdve sorozatban nyeri el az ország rangos pálinkaversenyeinek elismerő díjait.

A Miskolci Likőrgyár palackozza a Lillafüredi ásványvizet is, mely kifejezetten előnyös egészségügyi tulajdonságokkal rendelkezik. Alacsony mennyiségben tartalmazza az ásványi anyagokat. Csekély nátrium tartalma miatt fogyasztása ajánlott a magas vérnyomás megelőzésére.

Cégünk számos minőségi változáson ment keresztül az elmúlt évek során, de alapelvünkhöz mindvégig hűek maradtunk: Tiszta forrásból!

Szeszes italok Szeszes italok
Likőrök, krémlikőrök Likőrök, krémlikőrök
Brandy Brandy
Vodka alpú italok Vodka alpú italok
Pálinkák Pálinkák
Ásványvízek Ásványvízek

FIGYELMEZTETÉS

A Miskolci Likőrgyár Zrt. a mérsékelt és felelősségteljes alkoholfogyasztás híve.

 

Honlapunkat csak nagykorúak látogathatják!

 

Kérem nyilatkozzon elmúlt-e már 18 éves!


Miskolci Likôrgyár Zrt. | 3527 Miskolc, Vitéz utca 13. | +36 46 501-378

Facebook