A Miskolci Likőrgyár története egészen 1916-ig nyúlik vissza. Ezen idő alatt cégünk termékpalettája folyamatosan változott, megújult, figyelembe véve a vevői igényeket. Míg kezdetben hagyományos égetett szeszesitalokat gyártottunk, mára kifejezetten színes és sokrétű termékskálával rendelkezünk. Az általunk gyártott alkohol-termékek (minőségi szeszesitalok, vodkák, likőrök és pálinkák) a prémium szegmenstől a hagyományos ízvilágig képesek lefedni a piaci keresletet, szükségletet.

Itt található az ország egyik legmodernebb, számítógép-vezérlésű pálinkafőzdéje. A Prekop Pálinka Manufaktúra 2004-ben épült, és az első évtől kezdve sorozatban nyeri el az ország rangos pálinkaversenyeinek elismerő díjait.

A Miskolci Likőrgyár palackozza a Lillafüredi ásványvizet is, mely kifejezetten előnyös egészségügyi tulajdonságokkal rendelkezik. Alacsony mennyiségben tartalmazza az ásványi anyagokat. Csekély nátrium tartalma miatt fogyasztása ajánlott a magas vérnyomás megelőzésére.

Cégünk számos minőségi változáson ment keresztül az elmúlt évek során, de alapelvünkhöz mindvégig hűek maradtunk: Tiszta forrásból!

Szeszes italok Szeszes italok
Likőrök, krémlikőrök Likőrök, krémlikőrök
Brandy Brandy
Vodka alpú italok Vodka alpú italok
Pálinkák Pálinkák
Ásványvízek Ásványvízek

Oldal megtekintése 18éves kor alatt tilos!

Kérjük adja meg születési dátumát!

- -

Facebook