TECHNOLÓGIA

A Miskolci Likőrgyár Zrt. munkatársai 2004 nyarán fejezték be egy százmillió forintos beruházás utolsó munkálatait, melynek keretében felépült Magyarország legmodernebb pálinkafőzdéje. Ez a pálinkafőzde a régióban termő, kiváló minőségű gyümölcsöket dolgozza fel, a lehető legmodernebb technológiai berendezések segítségével. A teljesen zárt, számítógép által vezérelt tornyos technológiájú főzőberendezés nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a gyümölcsök ízei és zamatai a legoptimálisabb mértékben maradjanak a pálinkában. Az egyedi megjelenésű Prekop pálinkák a piaci igényeknek megfelelően 0,2; 0,35 literes üvegekben kerülnek lepalackozásra.

Az új pálinkafőzde építésén kívül egyéb beruházások, modernizálások is folynak a cégnél. A folyamatos fejlesztések révén mindent megteszünk a vevői igények teljesebb kielégítése érdekében, hogy az Önök asztalára csak a legkiválóbb minőségű termékek kerüljenek. A Miskolci Likőrgyár Zrt. mottója a rugalmasság, amellyel az évtizedes tradíciókat és a modern kor követelményeit ötvözve kielégíti a vásárlók igényeit, és olyan termékeket állít elő, melyek fogyasztása felejthetetlen élményt jelent mind az ünnepnapokon, mind a hétköznapok során.

MÍVES PÁLINKÁK

A Miskolci Likőrgyár Zrt. eredeti gyümölcspálinka felhasználásával hat-tagú termékcsaládot alakított ki. Az elegáns palackok az abaúji, borsodi, gömöri és zempléni táj legjellegzetesebb ízeit hordozzák. A Gönczi Barack Pálinka, a Zamatos Körte Pálinka, a Besztercei Szilva Pálinka, a Hegyaljai Törköly Pálinka, a Szomolyai Cseresznye Pálinka, valamint a Meggy Pálinka kiváló minőségét és szakmai körökben való elismertségét tükrözi, hogy a termékcsalád tagjainak kiállításokon való szereplését sorozatos siker koronázza. Különleges megjelenésükkel, minőségükkel a legkiválóbb hazai és külföldi italok versenytársai. Kiemelkedő tulajdonságaikat a számos elnyert díj is igazolja. Minden termék a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet viseli.

A Göncön és környékén termesztett, édes magvú kajszibarackból készített, a gyümölcs illatát, ízét és zamatát megőrző pálinka világhírű. A pálinkakészítés hagyományosan az erjesztést követő kisüstön való főzésből, a finomít üstön történő lepárlásból és a több-kevesebb ideig tartó érlelésből áll. A pálinka nevének régies írásmódja – Gönc nevéből képzett Gönczit a régi helyesírásnak megfelelően cz-vel írják – rögtön jelzi, hogy nagy hagyománnyal rendelkező itallal van dolgunk.

A magyar diplomácia sikerének könyvelhető el a pálinka nevének levédetése. Ez azt jelenti, hogy csak a Magyarországon előállított 100%-os gyümölcscefre lepárlásával készült italt lehet pálinka néven forgalomba hozni. A Miskolci Likőrgyár Zrt. bízik abban, hogy a szigorú szakmai követelményeknek megfelelő, kiváló minőségű italokat előállító magyar pálinkafőzők munkájának eredményeképp a pálinka Európa-szerte elismert itallá válik, amit nyugodtan ajánlhatunk a hozzánk látogató vendégek számára.

PREKOP PÁLINKACSALÁD

A PREKOP pálinkacsalád tagjai 100%-ban kifogástalan minőségű, teljesen érett, zamatos gyümölcsből készülnek. Kiváló pálinkáink rendkívül elegáns megjelenésükkel, tiszta ízvilágukkal, harmonikus illatukkal hódítják meg a pálinkafogyasztók kifinomult ízlését. A Prekop pálinkák legoptimálisabb fogyasztási hőmérséklete 18 Celsius fok.

A rendkívül selymes ízu, a kiváló gyümölcs zamatát magában foglaló Prekop Gönci barackpálinka kizárólag a földrajzi árujelzo oltalom alatt álló Gönci kajszibarackból készül. A kituno termotáj jellegébol adódó különleges illat- és zamatanyag fedezheto fel a pálinkában. A kimagozott gyümölcs révén alakultak ki az íz és illatanyagok, valamint a gyümölcsre jellemzo friss aromák teljes harmóniája. A VinAgora Bor és Pálinkaversenyen Médiadíjat és ezüstérmet kapott.

A Prekop szilvapálinka a lédús és zamatos szilva hamisítatlan párlata. Kellemesen könnyed illatvilágú friss gyümölcskarakter jellemzi az italt. E nemes párlat elkészítése során magon erjesztést alkalmaztunk, ami a visszafogott gyümölcsmag karakterrel szépen egészíti ki a gyümölcsös ízvilágot. A VinAgorán aranyéremben és Champion díjban részesült. Ez a természetes tisztaságú hungarikum digestifként, illetve koktélok alapanyagaként is fogyasztható.

A Prekop meggypálinka rendkívül elegáns megjelenésével, tiszta ízvilágával hódítja meg a pálinkafogyasztók kifinomult ízlését. A részben magon erjesztett 100%-os gyümölcspárlat nagyon tiszta marcipános jelleggel hívja fel magára a figyelmet. A pálinka kizárólag pándi meggyből készült. Kiegyensúlyozott íz és illatanyagai harmonikusan egészítik ki egymást. A VinAgora pálinkaversenyen ezüstéremmel jutalmazták.

Pálinkák Pálinkák

FIGYELMEZTETÉS

A Miskolci Likőrgyár Zrt. a mérsékelt és felelősségteljes alkoholfogyasztás híve.

 

Honlapunkat csak nagykorúak látogathatják!

 

Kérem nyilatkozzon elmúlt-e már 18 éves!


Miskolci Likôrgyár Zrt. | 3527 Miskolc, Vitéz utca 13. | +36 46 501-378

Facebook